Кумани: „Рент а фан – Карпош Соколи“ (фото)

Сподели со своите пријатели

Откако минатиот пат навивачката група Кумани со транспарент се помоча врз Карпош Соколи и МЗТ, овој пат решија повторно да им тераат сеир на гостите од Скопје.

На транспарентот кој го држеа Кумани пишуваше „Рента а фан – Карпош Соколи“, а сето тоа поради фактот што Карпош Соколи нема публика, па за да МРТ може да прикаже нешто на телевизија, беа повикувани средношколци од училиште да заминат на натпреварот за што добиваа и бесплатни билети, а меѓу другото обвинувања имаше и дека имало партиски повикувања од стран на ВМРО-ДПМНЕ.

Но, Кумани не молчат па затоа редовно им тераат сеир кога веќе не им дозволуваат натпреварите да ги следат во Скопје.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.