Кучето се здрма од оградата која го делеше од неговите другари, магарето „умре“ од смеа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Откако кучето виде коњ, пони и магаре на фарма зад оградата, сакаше да ги запознае и им пријде.

Loading...

Додека се движел кон понито, случајно ја допре жицата и беше шокиран од струјата, предизвикувајќи да избега во паника.

Таа сцена беше смешна за магарето, кое звучеше како да се смее гласно.

Смеата не можеше да се воздржи ниту сопственикот на кучето Раиган Пери, кој го сподели видеото на Фејсбук.

„Ова е доказ дека и животните имаат смисла за хумор“, заклучила таа.