Крводарителска акција утре во Куманово

Сподели со своите пријатели

Во рамките на Неделата на Црвениот крст која се одбележува од 8-15 мај, Општинската организација на Црвен крст Куманово во соработка со Здружението на планинари „Козјак 2013“ организира крводарителска акција.

Loading...

Ацијата ќе се оджи утре во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ Куманово во период од 11 до 15 часот.

– Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, порачуваат од ОО на Црвен крст Куманово.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *