07.02.2018 23:45

КРАЛСКА ПРИДРУЖБА: Кога лав ќе ти го турка автомобилот (ВИДЕО)


Тешко е да се каже што навистина се случило, но изгледа дека овој автомобил со „кралска придржуба“ сепак пристигнал до одредиштето.

ЗАТОА Е КРАЛ НА ЖИВОТНИТЕ: Факти за лавот кои не сте ги знаеле

Не се знае дали автомобилот бил во дефект или „кралот на животните“ само се закачил за автомобилот, но еден е лав, во придружба на две лавици, успеал да го отурка возилото до одредиштето.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments