Копче за пенисот кое може да ја „вклучи и исклучи“ спермата (видео)

Сподели со своите пријатели

По се изгледа дека доаѓа до нова еволуција кога станува збор за машката контрацепција, односно пред се заштитата од несакана бременост,

Станува збор за копче со чие кликнување можете да ја контролирате вашата сперма, односно ејакулирањето да го спречите или истото да се одвива без проблеми.

Доколку оваа наскоро се реализира, фабриките за кондоми дефинитивно ќе заминат во стечај.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.