Компилација од 70 тверкања во седум минути (видео)

Сподели со своите пријатели

„Vines“ очигледно се погрижиле да ни подготват нешто што може да ни го задржи вниманието на подолго време, па така направиле компилација од 70 видеа со тверкање и ги споиле во 7 минути.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.