Колку граѓани гласале до 18:30 часот во Македонија?

Сподели со своите пријатели

Вкупно 48.25 отсто од гласачите запишани на избирачкиот список до 18:30 часот попладнево го оствариле своето право на глас.

Loading...

Право на глас денеска во Македонија имаат 1.092 341.

Гласањето досега се одвиваше мирно на сите избирачки места.

Повеќе детали наскоро.

Никола Ивановски