Кои делови на женското тело жените не ги сакаат, а на мажите им се едноставно неодоливи?

Сподели со своите пријатели

Жените  честопати без причина го критикуваат својот изглед, а оние делови од телото што не ги сакаат, на мажите им се едноставно неодоливи.

Loading...

Многу жени сонуваат за долги и слаби нозе како оние што ги имаат супермоделите. Убедени се дека само таквите нозе им изгледаат убаво на мажите, но грешат.

Бракот на мажите им го продолжува животот, на жените им го скратува

 

 

Ова исто така беше потврдено со онлајн истражување спроведено на голем примерок на мажи. Тие имаа задача да откријат кој дел од женските нозе им е најинтересен и како треба да изгледаат совршени женски нозе.

Скоро 80 ​​проценти од испитаниците откриле дека обожаваат заоблени и нагласени листови. Тие се многу попривлечни за нив од слабите. Токму тој дел од нозете не им се допаѓа на жените и често упорно го кријат од погледи.

Loading...

Зошто мажите се несреќни кога жените повеќе заработуваат?

Жените не се помалку критични кон бутовите. Многумина мислат дека им се премногу големи и „премногу дебели“, но на мажите тоа не им пречи.

 

 

Нешто помалку од 50 проценти од анкетираните мажи изјавиле дека нема ништо посекси од сензуални бутови како оние на Џенифер Лопез.

Дури 32 проценти ги издвоиле колената како најсекси дел од женските нозе, проследени веднаш со листовите, кои жените би сакале да ги намалат.