Кога песната е глупа, барем спотот нека биде перверзен (видео)

Сподели со своите пријатели

Во последно време кој и да има пари ќе сними еден спот во кој ќе има премногу голотија и ќе стане популарен, медиумите ќе го/ја сакаат и тука зпаочнува да се гради кариерата.

Таков случај имаме и овдека песната и не е нешто, но затоа згодните девојки и нивните полуголи тела и добри задници се многу поинтересни и затоа сите го гледаат спотот, а не ја слушаат песната.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.