Кога на туристите сакаш да им ги покажеш сите детали на градот (видео)

Сподели со своите пријатели

Атобус полн со чешки туристи се загалвил во Задар, обидувајќи се да мине низ градската капија, пишуваа хрватските медиуми.

Чекор по чекор, најверојатно возачот сакал на туристите во што подобро издание да им го покаже градот, па успеал да мине и низ тесната капија и да влезе во градот.

По немилиот настан, автобусот не претрпел оштетувања, а туристите без проблеми го продолжиле своето патување, но со значително зголемено искуство од патувањата.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.