Кога мажот ќе се најде во кујна (видео)

Сподели со своите пријатели

Жените понекогаш не се расположени да ви го приготват омиленото јадење, но оваа момче дошло на идеја како на брз и едноставен начин да си излупите јаболко, за да штопобрзо и побуаво си подготвите пример колачи или пита со јаболка.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.