Кога ќе се здружат жена и љубовница настанува вистински пекол (видео)

Сподели со своите пријатели

Во Кина осамна едно видео во кое главните улоги ги имаат жена, маж и љубовница. Овој пат, како обично и се случува, жената не ја нападнала љубовницата и започнала да ја кубе за коса и да ја удира,  туку двете се здружиле против него.

Тие го извеле на улица, каде го гледале голем број луѓе кои се смееле за неочекуваниот призор и наизменично го удирале. Една од нив во рацете носила и дел од стол со кој го удирала по грбот.

Мажот бил полугол и не стигнува ниту да се одбрани од ударите кои доаѓале од двете страни. Да се биде полошо, двете жени отушле толку далеку што му ги искинале шорцевите што ги имал на себе, па прељубникот останал целосно гол на улицата.

Видеото е објавено на социјалните мрежи и прегледано неколку милиони пати.

https://youtu.be/eIyhakK4uvs

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.