Кога глувците ќе влезат во бакномат да се стоплат кажете им збогум на парите (видео)

Сподели со своите пријатели

Според локалните медиуми, глодарите влегле во уредот за да се сокријат од снежната бура.

Во Астана, Казахстан, глубвите, обидувајќи се да се сокријат од студот, успеале да влезат во банкоматот, а потоа изеле пари во вредност од 300 долари кои ги затекнале таму.

Со виљушкар однесоа цел банкомат (видео)

Loading...

Објавената видео-снимка го прикажува моментот од отварањето на банкоматот во кој биле глодарите и банкноти од казахстанската валута тенка, претворена во фронцли.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.