Со виљушкар однесоа цел банкомат (видео)

Сподели со своите пријатели

Зошто да се мачите со обивање кога можете да си го однесете целиот бакномат. Со таа локига се воделе и крадците во Конвеј, Арканзас, кои една ноќ со виљушкар изнеле цел банкомат од „Firs Service Bank“.

Полицијата на Конвеј објавила снимка од безбедносните камери и ја поставила на социјалните мрежи, а на неа се гледа како во текот на ноќта голем виљушкар влегува во дел од банката и го носи банкоматот за помалку од минутка.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.