Кога Бентли ги крши срцата на бездушните милионери (видео)

Сподели со своите пријатели

Парите ги менуваат луѓето. Некои на подобро, некои на полошо. Ако и вие штотуку сте станале бездушен робот создаден само да прави пари, тогаш еве како Бентли може да ги стопи вашите срца.

Loading...

UNILADs Bentley Produce App To Tell Emotionless Billionaires What Car Is Right For Them image

Познатиот и светски признат бренд на скапи автомобили ”Бентли” неодамна во етерот создаде нова апликација со која на ладните и нечуствителни милионери прави обид да ги врати во реалноста, и да им ги покаже сите овоземни убавини, користејќи го зборот Инспиратор.

 

Колку би било убаво кога сите би можеле да возиме по едно Бентли, и така да ги рефрешираме убавините на светот, возејќи се на четири тркала и кожни седишта, нели?

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.