Ќе ве заболи и вас: Овој маж постави бизарен рекорд (видео)

Сподели со своите пријатели

Гинисовата книг ана рекорди е преполна со се и сешто. Некои рекорди не насмеат, некои шкираат, а некои не потикнат на размислување – зошто?

Еден од таквите е и овој.

Недостижниот првак во кршење ореви со глава е Пакистанецот Мухамед Рашид, кој во една минута со глава искрши дури 150 ореви.

Инаку, рекордот е поставен уште во 2014 година, но овие денови е овјавен на социјалните мрежи за да не потсети какви се „луди“ глави постојат.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.