07.11.2015 13:14

Ким Џонг Ун и „испраните мозоци“ на Севернокорејците (видео)

Facebook Twitter Google+

Севернокорејската телевизија од месец во емсец ги извезстува жителите што се Ким Џонг Ун работел. Постојат снимки кои е подобро да не се коментираат, затоа што е попаметно да се остави на гледачите да ги доживеат како сакаат, како на пример оваа кој ја објавил корисник на YouTube, кој инаку вредно пренесува се што прикажува севернокорејската телевизија.

Снимката е дел од традиционалното информирање на народот за тоа што направил Ким Џон Ун за совјот нардо во изминатите 30 дена.

Loading...

Погледнете како изгледа кога водачот поминува во автобус покрај својот народ, а слободно прокоментирајте за тажната судбина на овој народ.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments