КАРТИ НА ИЛУМИНАТИТЕ: Уште во 1995. откриле рушење на кулите близначки, Фукушима… (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

Од работилницата на Стив Џексон Гејмс излегла социјлната игра која е преполна со сокриени тајни на Илуминатите.

Имено, оваа игра ја изумил Стив Џексон по разговорот со својот колега Дејв Мартин. Разговарале за новелата „The Illuminatus Trillogy“ кои наводно биле инспирација за оваа игра која ја исфрлиле на пазарот во 1982 година.

Но, зошто е тоа важно? Затоа што разни настани кои се прикажани на картите, според тврдењата на теоретичарите на заговори се случиле во реалноста.

Една работа е сигурна, оваа карташка игра прикажува катастрофални несреќи и разорувања во светот.

 

Loading...

 

Играта Илуминати, како што велат теоретичарите на заговори, предвидела рушење на Кулите близначки што се случи на 11 септември 2011 година, нуклеарната катастрофа во Јапонија, смртта на познатата принцеза Дајана, па и доаѓањето на Лејди Гага на музичката сцена.

Во играта се споменуваат и сублиминиани пораки кои се наоѓаат насекаде околу нас.

Карташката илуминатска игра за иднината на светот предвидува многу несреќи, меѓу другото и три големи катастрофи кои допрва треба да се случат.

Тука има и една голема нуклеарна катастрофа, цунами, но и убиство на Џулијан Асанж.

Од сите рпедвидувања, наводно остварени како веќесшпоменатите или разни терористички напади, па и доаѓањето на Барак Обама на власта, големи еколошки катастрофи, најмногу загрижува најавата за болест која го „јаде“ телото.

Не оставаа нималку рамнодушни најавувањата на Третата светска војна и крајот на светот. Дали овие настани се случајни или се предупредување од оние кои знаат што се случува?

13 „Илуминати“ семејства кои го контролираат светот

Во „играта“ уште се споменува и редуцирање на населението за кое во круговите на теоретичарите на заговори одамна знае дека Илуминатите работат на него, но и разни непогоди кои се вештачки предизвикани, епидемии, вирусни заболувања, изгладнувања, конзумирања на ГМО храна…

Наводно, според играта, следува и нов и посилен грип кој ќе мутира од претходните два. Не се знае кој ќе стане актуелен, единствено се знае дека неговото име ќе биде H7N7.

Илуминатската игра со карти е слична на Монопол, но малку е посложена затоа што има повеќе правила. Двајца до шест играчи се во игра и се натпреваруваат во преземање контрола над светот.

Играта започнува со една Илуминати карта која ја претстљвува вашиот личен таен заговор. Со контролирање на доволен број групи или исполнување на вашиот особен Илуминати кој победува во играта.

На прва рака изгледа нормално, но откако ќе ги проверите картите, ќе видите дека она што е презентирано во нив е настан кој и се остварил.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.