Канадски пратеник како од мајка роден се појави на видео состанок на парламентот (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Канадскиот пратеник се појави како од „мајка роден“ на виртуелниот состанок на Долниот дом на канадскиот парламент одржан преку апликацијата Зум.

Loading...

Вилијам Амос, кој е претставник на областа Понтеак во Квебек од 2015 година за Либералната партија, влета целосно гол во кадарот за време на состанок преку интернет, а неговата машкост беше покриена со мобилен телефон што го држеше во раката.

Фотографијата од голиот пратеник се прошири на интернет, иако состанокот не беше отворен за јавноста и го следеле само членови на парламентот.

Амос веднаш се извини за „несреќната грешка“.

– Снимањето беше случајно започнато додека се пресоблекував во деловна облека откако се вратив дома од трчање. Искрено им се извинувам на моите колеги за ова ненамерно одвлекување внимание. Настана грешка и нема да се повтори – објави пратеникот.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *