Како реагира горилата Коко кога за роденден ќе и подарат мачиња? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е најпоуларната горила во светот, Коко. Таа го прослави својот 44-ти роденден, а лушето кои се со неа сфатиле колку таа всушност обожава мачиња и затоа одлучиле тоа и да и подарат.

Како реагира Коко погледнете и самите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.