Како наједноставно да запалите оган без употреба на запалка? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите обично имаме навика оганот да го ложиме со запалка, но доколку во некој случај се најдете во ситуација да не располагате со некој таков предмет, не треба да се нервирате.

Постојат уште многу начини на кои може да се направи нешто вакво. Едноставно е, а може да ни пружи безброј можности.

Секако се работи за познатиот трик со батерија и амбалажа од гума за џвакање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.