Како лесно дете може да биде киднапирано играјќи „Pokemon Go“? (видео)

Сподели со своите пријатели

Млада екипа се одлучила да напарви социјален експеримнт за да ги покаже потенцијалните опасности во кои можат да се доведат децата играјќи ја оваа популарна игра на улиците.

Запамтете дека со „Pokemon Go“ треба да бидете екстремно внимателни.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.