Како ќе изгледа животот во иднина? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дизајнерот и режисер Кеичи Матсуда објавил видео за иднината кој лесно би можел да се покаже како пророчество, барем ако моменталните трендови во технологијата бидат некаква индиција.

Под насловот „Hyper-Reality“, во шестминутното видео во свет кој потполно е преобразен под влијание на технологијата и каде виртуелната реалност прекрива алсполутно секаква секвенца од секојдневието.

Дали мислите дека она што е прикажано од режисерот би можело да биде реалност во иднина?

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.