Како изгледа внатрешноста на затворот Идризово? (видео)

Сподели со своите пријатели

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев денеска ја посети Казнено поправната установа Идризово каде оствари средба со затворениците, но за прв пат јавноста имаше можност да види како изгледаат нехуманите услови зад ѕидовите и решетките.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.