Како изгледа тренингот на руските специјални сили? (видео)

Сподели со своите пријатели

Овие вежби не можат да ги поминат сите, ниту до нив може да дојде било кој. Само псоебно селектирани војници можат да станат дел од програмата за обука на оваа руска специјална единица, а како изгледа обуката во која дури се прегазуваат едни други погледнете сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.