Како изгледа кога ве дува ветер од 170 километри на час? (видео)

Сподели со своите пријатели

Еден од научниците кои проучуваат временски услови се обидел да се одржи на нозе при ветер кој дувал со неверојатни 175 километри на час.

Она што е најинтересно во сето тоа е што тој успеал поголемиот дел од времето да го помине на нозе. Еднаш ветерот го собори, а еднаш дуеи успеа на кратко и да „полета“.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.