Како изгледа да чекорите по кинескиот стаклен ѕид? (видео)

Сподели со своите пријатели

Мосот кој има должина скоро како три фудбалски игралишта некои од туристите ги маѓепса, а неки ги преплаши.

Loading...

Мостот се наоѓа над огромна провалија и за да го зголеми стравот кај оние кои се плашат од височина, тој се ниша лево-десно.

Замислете да се наоѓате на средината на мостот, а испод вас да гледате провалија со чувство како да лебдите во воздухот или со страв дека секој момент ќе паднете?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.