Како изгледа антитерористичкиот тренинг во Израел? (видео)

Сподели со своите пријатели

Тој е Рои Кохен, а неговата белгиска овчарка Хермои мина обука за услужни кучиња во израелскиот град Акри.

Таму ги положила сите испити за антитерористичко куче, но и покрај тоа што на видеото делува како многу нервозна и опасна, Кохен истакнува дека има и свое друго лице.

Како то наведува тој, дома е смирена и полна со љубов кон неговите две ќерки.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.