Како да пријавите дефект на уличното осветлување?

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово и чешката компанија која влезе во јавно-приватно партнерство за јавно осветлување на градот објавија телефонски броеви на кои граѓаните можат да пријават настанати дефекти или забелешки во врска со уличното осветлување.

Loading...

– Ве информираме дека сите можни настанaти дефекти и забелешки во врска со уличното осветлување во општината, ќе може да ги пријавувате на бесплатниот телефонски број – 0800-88-0-88, велат од Општина Куманово.

Сите граѓани за контакт со компанијата можат да ги користат и броевите 031/380-390 и 070/382-800.

Вашите пријави за дефекти или забелешки можете да ги испратите и преку апликациите „Вибер“ и „Вотс ап“.


Leave a Reply