Како да отворите пиво со лист хартија? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сигурно знаете да отворите пиво со запалка, вилушка или со што и да ви дојде при рака.

Loading...

Доколку немате отворач или најчесто употребуваната замена – запалката, ќе најдете некоја друга алатка за таа намена или дури и површина која ќе послужи веднаш да го отворите омиленото пиење.

Знаеме дека имате неколку начини, но сега може да научите како тоа изгледа да го направите и со парче лист хартија.

Сепак, никогаш не знаете кога оваа чудна метода може да ви затреба, па подобро да знаете како може да ви помогне, за да не се мачите.

Во видеото можете да погледне чекор по чекор како може да го сторите тоа, а кога ќе пробате ги очекуваме вашите коментари, а зошто да не и видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.