Како да го спречите замаглувањето на стаклата во автомобилот? (видео)

Сподели со своите пријатели

Ви се здосади замаглувањето на стаклата во автомобилите и на мало намалување на температурите? Епа овие креативни лица имаат решение за овој проблем.

Loading...

Замаглувањето на автомобилите подсетува на вишок влага па најдобро е да се отстрани тој вишок и тоа со помош на чарапи и силиконски песок за мачки.

Уверете се што треба да напарвите за да вашите стакла никогаш повеќе не се замаглат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.