Јовановска води пред Димковиќ во Старо Нагоричане

Сподели со своите пријатели

Жаклина Јовановска кандидатот на СДСМ за градоначалник на Старо Нагоричане води пред Власте Димковиќ д ТМОРО.

Loading...

Јовановска оима 465 гласови или 54,71 отсто, додека Димковиќ има 360 42,35 отсто.

Ова се податоци од 41,63 отсто од обработените гласови.

Никола Ивановски