Ја запросил 148 пати, а таа воопшто не забележала (видео)

Сподели со своите пријатели

Реј Смит се покажал како вистински романтичар – својата девојка ја просел со месеци пред таа да го открие истото.

Имено тој го пишувал прашањето на картичка и го покажувал на нејзините или заедничките фотографии се додека не ја запросил овој Божиќ.

На својата девојка Клара и рекод дека сака да го забележи напредокот на нејзиниот труднички стомак, што му дало изговор за силните фотографирања, се од 31 јули до Божиќ.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.