Ја тужел мајка му затоа што објавува негови фотографии на Фејсбук – Одлуката на судот изненадувачка!

Сподели со своите пријатели

Една Италијанка се нашла на суд откако ја тужел нејзиниот 16-годишен син, а сето тоа поради фотографии кои таа ги објавувала на социјалната мрежа Фејсбук.

Семејниот суд во Рим сега и забранил да објавува фотографии од својот син, а ако тоа го прекрши, треба да плати казна од 10.000 евра.

Ја тужел сопругата затоа што му родила грдо дете

Loading...

Имено, момчето покренало тужба против својата мајка затоа што на социјалните мрежи објавувала негови фотографии без негово знаење, а поголемиот дел од тие фотографии не ги направила самата.

Мајката на тинејџерто и таткото моментално се во фаза на развод, па сигурно и тоа влијаело на неговата тужба.

Мајката мора да ги избрише сите фотографии, снимки и други објави кои ги има во врска со нејзиниот син.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.