Ја продала невиноста за 1,2 милиони евра, купувачот ѝ нуди и брак (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Екатерина, 19-годишна девојка која наводно ја продала својата невиност за 1,2 милиони евра преку неславната веб-страница Cinderella Escorts, зборува за причините зошто таа го сторила тоа.

Loading...

Таа се појави на страницата под име Катја, а потекнува од североисточна Украина, иако во моментот живее во САД.

Доктор потврди дека Катја е девица, а за невиноста барала најмалку 100.000 евра.

Оваа недела беше објавено дека нејзината невиност ја купил бизнисмен во Минхен.

Втората најголема понуда била 1 милион евра, што дошла од адвокат од Њујорк. Пејач од Токио понудил 800.000 евра.

Имињата на понудувачите и нивните детали ќе останат тајни.

Парите што ќе ги добие, Екатерина планира да ги потроши на „патување, и луксузен живот“.

Човекот кој ја купил нејзината невиност, рекол дека е подготвен да се ожени со неа и да ја поддржува финансиски со по 8.500 евра месечно.

Loading...

За да воопшто ја понудат невиноста на продажба на сите, девојките мора да достават лекарско уверение дека се девици.

За да можат мажите да учествуваат на аукцијата, тие мора да докажат дека на сметките имаат најмалку 10 милиони евра.

Секој што сака да се натпреварува за одредена девојка, мора да плати до 50 проценти од минималниот износ како аванс.


Leave a Reply