Ја отстрани шминката за да ја докаже моќта на електронските фотографии (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка која природно има лице со мозолчиња, направила експеримент за тоа дали луѓето воопшто може да препознаат што се крие зад моќта на шминката, а со тоа и какви коментари даваат кога ќе видат природно наспроти лице намачкано со илјада пудри и коректори.

Loading...

Експериментот го започнала пред три месеци кога започнала со постирање на слики со природен изглед, за да добие коментари дека е грда како ноќ, итн.

Погледнете како таа докажа дека интернет посетителите навистина не може да докажат што се крие зад моќта на интернет сензациите.

 

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.