Ја исплаши баба му со пиштол, но таа му врати на начин што сигурно нема да го заборави (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема шега со пензионерите.

Убаво е кога старите луѓе имаат млад дух, а тоа може да се види и на оваа снимка.

Таа и нејзиниот (претпоставуваме) внук се пукаат со помош на пластичен пиштол и очигледно тоа за нив е целодневна забава.

Меѓутоа, што се случува кога пиштолот ќе се загалви?

Го удираш противникот по глава, секако!

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.