Известување за минирање на Црковен рид близу село Орашец

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за управување со кризи, на 29 август /сабота/, во периодот од 10 до 16 часот, ќе се врши минирање кај м.в Црковен рид близу село Орашец.

Loading...

Минирањето ќе го изврши Друштвото  ”MAKTEK” Дооел.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.