Излезноста во Старо Нагоричане до 18:30 часот е 48,3 отсто

Сподели со своите пријатели

Вкупно 1.608 гласачи од општина Старо Нагоричане до 18:30 часот го оствариле своето право на глас на шестите претседателски избори во земјава, од вкупно 3.333 гласачи колку што брои избирачкиот список, покажуваат податоците на Државната изборна комисија, што е излезност од 48,30%.

Loading...

Процесирани сите 38 избирачки места.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *