Излезе компилација од „People are awesome“ за првиот месец годинава (видео)

Сподели со своите пријатели

Луѓето сакаат да ги тестираат своите граници, а сето тоа да го објавуваат на интернет. Тоа го прави секој месец овој интернет канал кој ја емитува компилацијата „People are awesome“.

Тука можете да видите нешто што не може да го направи било кој и не пробувајте доколку не сте подготвени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.