Итно се бараат работници за работа во Охрид и Преспа

Сподели со своите пријатели

Ресторан во Преспа и ресторан во Охрид е во потрага по персонал за работа.

Loading...

За ресторанот во Преспа, потребни се шанкер и келнер, додека за работа во Охрид, потребно е лице за работа на скара и риба. Месечниот надоместок за Охрид е 300 евра, додека останатите детали ќе бидат соопштени од работодавачот.

Исто така, потребана е работничка за во гранап за продажба на овошје и зеленчук во Центар – Скопје, со плата од 10 000 мкд, плус осигурување.

Сите информации може да се добијат на со испраќање порака на официјалната Фејсбук страна на Еуроџобс.

https://www.facebook.com/euroteam.euroworker?fref=ts&pnref=story


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.