ИСПОВЕД: Остров на кој гледав парови како имаат секс на улица, но и луѓе кои секојдневно умираат (фото+видео)

Сподели со своите пријатели

Магалуф е одморалиште на Мајорка кое не престанува да ги интригира светските медиуми поради развратните сцени кои ги видуваат и приредуваат туристите кои таму одат од сите делови на светот.

 

Loading...

 

Одморалиштето стана посебно интересно во јавноста откако на интернет се појави видео на млада Британка која сексуално се задоволува со дури 20 мажи во замена за бесплатен пијалок. Британските медиуми, Магалуф го споредуваат со Хвар, но своја исповед за оваа место раскажува Томи Канијелс.

 

 

Како и кога овој остров се претворил во европска Содома и Гомора, се обиде да открие екипата на „Вајс“ која во 2015 година интервјуирала човек кој летувањата во детството ги минувал токму на оваа локација.

 

Loading...

 

Од некоја непозната причина моите родители одлучија да летуваме во Магалуф, иако сите мои пријатели и соседи одеа некаде на друго место. Летата ги минував со пијани Британци кои имаа секс и дивееја како животни – ја започнува својата исповед.

Вели дека не знае кога Магалуф станал Содома и Гомора, но се сеќава дека на почетокот на деведесетите било мирно и идеално за семејни одмори. По некое време алкохолот само можел да се купи во продавница заедно со пешкири за плажа.

Често од нашиот апартман можевме да гледаме парови како имаат секс на балкони или во собите без било какво криење. Постоеја три клуба кои таму направија своевиден „шпански триаголник“ и луѓето буквално исчезнуваа. Сексот го имаше насекаде, верувам повеќе отколку сега, затоа што тогаш немаше интернет и мобилни телефони со кои би се снимиле акциите. Како дете често гледав луѓе како имаат секс на улици и плажи, а полицијата никогаш не реагираше. Во тоа време простутутки имаше насекаде, а сексуалното насилство доживеа напредот. Смртните случаи беа секојдневие, а постоеше и дрвенa даска од која секоја недела по една личност паѓаше во море и го кршеше вратот, затоа што пијаните туристи често се фрлаа на глава во плитка вода. Бев тамо само преку лето, но сеќавањата ми се свежи. Како таму да го имам поминато целото детство. Сфатив уште тогаш дека таа разлика измеѓу животинскиот и човечкиот род знае да биде незабележителна – додава тој.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.