Исламистите ги налутија руските војници, но тоа ги чинеше живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Исламистите најпрвин ги налутија МИГ-29 откако ги нападнаа, односно возвратија на руските напади, но Русите не останаа мирни, тие веднаш се реваншираа.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.