IPhone 6s има блиц за селфи (видео)

Сподели со своите пријатели

Меѓу многуте новитети кои ги претстави компанијата пред некој ден е 3Д екран на допир, но овој уред е спремен да ги помери границите на правење селфие.

Loading...

Имено одсега со овој мобилен телефон можете да направите селфи со блиц. Флеш блиц всушност ќе биде екранот на телефонот кога ќе притиснете копчето за сликање, а тоа значително ќе го подобри квалитетот на сликата.

Што има уште ново во овој уред погледнете во видеото на компанијата Apple.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.