Инжинер на НАСА открива каде се кријат вонземјаните (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Поранешен инжинер на НАСА изнел шокантно тврдење дека масивна вонземско вселенско летало во нашиот соларен систем и да се крие во внатрешноста на Сатурновите прстени.

Овие тврдења набргу ги објавија американските и руски медиуми кои сугерираат не само дека вонземските вселенски летала се наоѓаат околу Сатурн, туку и дека овие мистериозни објекти и околу другите планети како Јупитер, Уран и Нептун.

Истражување открива како би реагирало човештвото доколку пристигнат вонземјани

Loading...

Поранешниот инжинер на НАСА, др. Норман Бергрун, кој е верен НЛО истражувач, верува дека вонземските вселенски летала всушност „се хранат со енергија на планетата“ преку прстените, за да се „размножуваат“, за што тој верува дека е загрижувачка ситуацијата.

А овие вселенски летала не се нови во нашиот соларен систем, вели др. Бергрун. Поранешниот научник на НАСА зборувал дека вонземските вселенски летала се „размножиле“ во нашиот соларен систем уште од 1986. година кога ја објавил книгата „Ringmakers of Saturn“.

Како што истакнува Inquisitr „Бергун е истакнат поранешен истражувачки инжинер на НАСА кој направил големи иновации во многу американски аеронаутички, проектилски и ракетни програми“.

СВЕТОТ ВО ЧУДО: Откриен скелет на дете вонземјанин стар 2.000 години (видео)

Тој исто така освоил и многу награди за наука и инжинерство. Меѓутоа, изјавите на Бергурн биле и сериозно критикувани по појавувањата на контроверзен Јутјуб канал SecureTeam10, кој е познат по објавувањето на видео снимки поврзани со НЛО, кои многу скептици ги нарекле лажни.

Др. Бергрун неодамна објаснувал во видео снимката и мистеријата која стои зад Сатурн, неговите прстени и бројни вонземски вселенски летала за кои тврди дека таму се наоѓаат. Во оваа видео снимка Др. Бергун зборува за „долги цилиндрични објекти“ во прстените кои изгледаат како „издувен систем“, меѓу другите очигледно неверојатни наоди.

Бергрун тврди дека не само дека прстенот на Сатурн бил контролиран со вонземско летало, туку овие вонземски посетители можат да бидат одговорни за „создавање на прстените“. Тој во 2016. година рекол дека овие мистериозни летала го населуваат Сатурн, Уран и Јупитер и дека електромагнетните полиња ја демаркирале надворешноста на објектот.

АСТЕРОИД КОЈ ГИ ЗБУНИ НАУЧНИЦИТЕ: Вакво нешто се уште немаат видено!

НЛО ловците и паранормалните истражувачи веруваат во приказната на др. Бергрун, дека тој е сведок на тајните фотографии на НАСА за време на работата во Националниот советодавен комитет за аеронаутика и Локин Мартин на високо класифицирани воздушно-космички проектили. Неговите заклучоци, според зборовите на НЛО истражувачите, се засноваат на доказите кои ги собрале од снимките за време на истражувањето.

Leave a Reply