Истражување открива како би реагирало човештвото доколку пристигнат вонземјани

Луѓето позитивно би реагирале на веста дека е откриен вонземски живот, но не би биле среќни вонземјанските вселенски бродови да се појават на Земјата. ЦРНА ДУПКА ИЛИ ВОНЗЕМЈАНИ: Од каде доаѓаат мистериозните сигнали? Loading… Истражувачи од државниот универзитет во Аризона ја анализирале студијата „Границите на психологијата“ за да видат како … Continue reading Истражување открива како би реагирало човештвото доколку пристигнат вонземјаниПрочитај повеќе