Им го попречи патот и тргна да се рапсарава со нив, тогаш Сунѓер Боб ги претепа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кога ги прашувате луѓето во кои ситуации најмногу се нервираат и пцујат, најчестиот одговор што го добивате е: во сообраќајот.

Loading...

Точно, повеќето возачи сметаат дека возат најдобро, додека други се соматни, бавни, неснаодливи.

Нервозните луѓе честопати почнуваат да свират, да се караат, а понекогаш и тепаат.

Нашиот совет е: гледајте си ја својата работа, не влегувајте во судир и, ако некој ве испровоцира, само продолжете. Затоа што никогаш не знаете кој седи во друго возило.

Две момчиња снимија неверојатна сцена една ноќ на улиците на Русија. Пред нив возеше бело комбе, кое пикап-автомобилот го пристигна и му го пресече патот.

Возачот на автомобилот излегол и се упатил кон комбето со намера да се пресмета за сообраќајниот проблем.

И тогаш од комбето почнаа да излегуваат четворица мажи во костими од цртани јуаци. Тие го нападнале возачот на пикапот, кој ги испровоцирал и му одржале лекција.


Leave a Reply