И во Холандија се појави таинствен монолит

Сподели со своите пријатели

Таинствен метален монолит се појави во северниот дел на Холандија. Тој е сличен на монолитите што неодамна се појавија во САД, Романија и Велика Британија.

Loading...

Монолитот бил откриен во неделата на приватен имот.

– Најверојатно е поставен за време на викендот, но не знаеме како пристигнал овде, соопштија шумските власти.

Монолитот во Холандија е со сребрена боја, а подножјето е прекриено со мраз.

Марина Илиевска


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *