ХРАБРОСТ ИЛИ ЛУДОСТ: Алпинист се искачи на замрзнат водопад (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Има луѓе кои многу сакаат екстремни спортови. Иако носат одредена опасност со нив, тоа не им пречи.

Loading...

Освен тоа, бидејќи тие се зависници од адреналин, тоа ги возбудува и ги прави среќни додека можат да вежбаат.

Најновиот клип од социјалните мрежи открива алпинистка која се искачува на ледениот водопад.

Може да погодите само што ќе се случи ако мразот се скрши.


Leave a Reply