03.09.2019 12:15

Хороскопски знаци кои не можат да живеат додека не се одмаздат по раскинувањето

Facebook Twitter Google+

Иако многумина го прифаќаат раскинувањето и продолжат понатаму, постојат три хороскопски знаци кои, ако се оставени, ќе сторат скоро за да се одмаздат.

Близнаци

loading...

Стара кинеска поговорка вели: „Седнете на брегот на реката и ќе видите како поминува трупот на вашиот непријател.“ Токму тоа е во умот на Близнаците по раскинувањето, кои ќе го чекаат денот за да својот поранешниот партнер, сега веќе непријателот како пати. Со Близнаци, дури и кога не сте виновни, виновни сте за сите пари.

Лавот

Тој те мрази затоа што веќе не си послушен и не му се восхитуваш на неговата величина. Тие нема да направат ништо веднаш, бидејќи одмаздата се служи ладно, но од оваа причина тие ќе ги ангажираат останатите свои слуги за да го загорчат вашиот живот каде и да се појавите. Тие ќе организираат цела армија послушници против вас. Без разлика дали е на работа, на улица, во сите сфери на животот во кои влијаат Лавовите.

Скорпија

Иако, според хороскопските правила, поранешниот партнер на Скорпија би требало да умре на лице место, во реалноста не функционира на тој начин. Тој ќе го направи најподмолниоти мистериозен план за поранешниот партнер да се кае што се родил. И, ниту една казна нема да биде доволна, ако го прашате овој знак.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments